انواع رزین های صنعتی

انواع رزین های صنعتی

انواع رزین های صنعتی

Blog Article

رزین های مصنوعی همان پلیمرهای با ویسکوزیته ی بالا هستند که می توان به رزین های پر کاربردی همچون اوره فرمالدهید، پوشش اپوکسی، پلی استر، پوشش پلی اورتان و … اشاره کرد..

تخریب میکروبی، یک واکنش تجزیه شیمیایی است که به وسیله حمله میکروارگانیسم‌ها صورت می‌گیرد. آنزیم‌ها و قارچ‌ها نیز ممکن است پلی‌اورتان‌ها را تخریب کند.

با توجه به آنچه گفته شد می‌توان نتیجه گرفت، پلی‌اورتان‌ها در موارد گوناگونی مانند: فوم‌های نرم، فوم‌های سخت، الاستومرها، چسب‌ها، روکش‌ها و پایه‌های رنگی بکارگرفته می‌شوند. کاربرد[ویرایش]

چسب های پلی­ یورتان پیوندهای قوی در ساخت و ساز ایجاد می کنند.

فرهنگی سریال بسیار زیبایی است مخصوصا نقش باران نمونه یک مرد واقعی ک...

– سیستم پخت؛ به منظور شروع و تسریع واکنش شبکه ای شدن، در دمای محیط یا دمای بالا

اتاق را تهویه کنید، پنجره‌ها را بازکنید تا هوای تازه وجود داشته باشد. رزین و هاردنر پلی اورتان را طبق دستورالعمل سازنده مخلوط‌کنید.

در حقیقت رزین پلی یورتان دو جزئی به همراه‌ هاردنر در صنعت رنگ‌سازی تحت عنوان پایه رنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پلی‌یورتان معمولاً مقاوم در برابر آب، روغن، حلال‌های شیمیایی، و بسیاری از مواد شیمیایی دیگر است.

پلی‌یورتان دارای خصوصیت عایق حرارتی خوبی است و برای عایق‌کاری در انواع مختلفی از بناها و تجهیزات استفاده می‌شود.

این مقاومت سایشی با بهره گیری از رزین های پلی اورتان محقق می شود که می توانند مقاومت سایشی رنگ ها را افزایش قابل توجهی دهند.

قطعا هر رزینی از هر خانواده ای همچون اپوکسی و پلی یورتان میتواند خواصی مختلفی با توجه به نوع مشاهده منبع کاربری خود داشته باشند.

رزین ضد خش و سایش زبرا را میتوان برای کاربرد های زیر استفاده کرد.

یکی از رایج‌ترین محصولات تولیدی با استفاده از پلی اورتان، چسب پلی اورتان است. این چسب که مقاومت بالایی در برابر ضربه، فشار، رطوبت و عوامل محیطی دیگر دارد، عمدتا در سازه‌‌هایی با مقاومت بالا مورد استفاده قرار می‌گیرند. ماستیک درزگیر[ویرایش]

Report this page